28 Mart 2011

Alkışlar Epica'ya

Konserin olacağını duyduğumda içime içime sığmamıştı. O gün, dündü. Küçükçiftlik parkta yağmur altında harika bir performans izledik. Dürüst olacağım; izlediğim en iyi performanslardan birisiydi. Draconian ve Tristania bizi iyi ısıttı. Tristania da oldukça iyiydi sahnede, hem de hak ettikleri tepkiyi alamamalarına rağmen çok samimi davrandılar.

Gecenin en öneli anı Epica'nın sahneye çıkmasıydı kesinlikle. Resign to Surrender ile giriş yaptılar. Ardından bombaları sıraladılar. Cry for the Moon, Tides of Time, Consign To Oblivion, Illusive Consensus, Semblance of Liberty, The Phantom Agony...

Çok keyiflilerdi. Bu keyifleri bize tamamen geçti. Şarkı aralarında şakalar yaptılar, konuştular... Seyirciyi coşturacak her hareketi yaptılar. Alanın çok dolu olduğunu sanmıyorum, konser boyunca hiç arkama dönüp bakmadım. Ama içeri girdiğim sırada çok fazla kişi yoktu.

Unirock bu konser için neredeyse hiç reklam yapmadı. Biletleri kendileri sattılar. Bakıldığında küçük bir organizasyondu. Ama ön gruplarda dahil oldukça uğraşıldığı belliydi. Bu tür etkinlikleri başka bir organizasyon şirketi malesef üstlenmiyor. Unirock bu konuda yalnız; fakat bunu açığa vurmuyorlar. Ellerinden geleni yapıyorlar. Teşekkür etmek gerek.

Küçükçiftlik park çok kötü bir konser alanı! Bunu söylüyorum çünkü oldukça aşikar. O kadar çok rüzgar alıyor ki; bir ara sahne ekipmanları devrilecek sandım. Bütün grupların zorlandığı belliydi. Bizim halimiz zaten yağmurdan dolayı rezaletti. Kısacası yarın geceden elimden geldiğince orada konser izlemeye gitmeyeceğim! Ama yine de büyük konuşmuyorum.

Sonuç olarak; çok iyi iki ön grupla, ortalamanın biraz üstünde bir ses sistemi ile kulaklarımız tırmalanmadan ve bütün sesleri düzgünce duyarak bir konser geçirdik. Güzeldi. Yeni olsa yine giderim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder