3 Eylül 2011

Ege'nin incisinin rüzgarlı "çatısı"


Her zaman yeni yerler görmekte ve yeni deneyimler yaşamakta fayda vardır. Yeni yüzler, yeni mekanlar; daha önce havasını solumadığınız coğrafyalar... Bir de burası taş evlerle çevrili sokaklarını onlarca insanın dolaştığı, gecenin hiç bitmediği, ılık rüzgarlı bir yerse: Alaçatı..


 Bütün dünya orayı windsurf diyarı olarak tanıyor belki fakat, bundan fazlası var. Sokakları sürekli hareketli, coşkulu. Eğlenmeyi bilen onlarca insan orada dilediğini yapıyor. Şarapların süslediği masalarda, kahkahalar ve güzel şarkılarla her saatiniz güzel geçiyor. Çok güzel insanlarla tanıştık ve kaldığımız zaman boyunca her şey yolunda gitti. Bir daha ki fırsatta yeniden gitmek boynumun borcudur. Windsurf ise harika bir deneyimdi. Bunu hobi olarak yapmayı, yani sürekli hale getirmeyi çok isterim. Saatler boyunca o yelkenle uğraştım, tabi dört saat sonunda biraz yorulup ara verdim.

 Her gecesi bir önceki kadar güzel, bir öncekinden daha güzel. Gidip de kötü diyebileceğiniz bir yer yok, ne kadar zor beğenirseniz beğenin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder