15 Nisan 2011

Rock'n Coke 2011

Yeni isimler açıkladılar.

Ana sahnenin listesini "Headlinerımız Motörhead" diyerek açıklamaya başladılar. Sonra teker teker açıklayacağız grupları dediler. Şu ana kadar 13 grup açıkladılar. Altısı ana sahneden. Son durumda ana sahnede Motörhead, The Kooks, 2 Many Dj's, Athena, Skunk Anansie ve Travis var. Alternatif sahnede Thievery Corporation, FM Belfast, Tunng, Gaslamp Killer ve Beach House bulunuyor. Sonar sahne için ise sadece The Black Lips, Chapel Club açıklandı. Bakalım daha başka sürprizi var mı Pozitif'in? Bekleyeceğiz.

Rock'n Coke ülkede çok şeyi gerçekleştirdi bu bir gerçek. Hep en zengin kadro onlardaydı. Bu sene ki yedinci olacak. Gelmesi muhtemel gruplar hakkında etrafta çok fazla dedikodu da var. Değişik sürprizlerde olacak mı merak ediyorum. Teoman & Rashit düeti gibi. Dediğim gibi beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok.

Anlam veremediğim şu ki; Rock'n Coke 'un facebook sayfası 20.000 kişi tarafından beğenilmiş ama resmi sitede ki sayaç 10.000 kişinin henüz siteye girmediğini hatta tahmini en fazla 6-7 bin kişi girmiş gibi gösteriyor. Pek mantıklı gelmedi bana açıkçası. Tabi ki Pozitif'in sayaçla oynayıp sayıyı az göstermek istediğini söylemiyorum! Ama insanlardan, kimleri dinleyeceklerini bilmeden bilet almalarını beklemek, aynı şekilde oldukça mantık dışı bana göre.
Bakalım ne zaman siteyi tamamen açacaklar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder