17 Aralık 2009

İşte şimdi "Ohannesburger"

İkinci Metallica konserinin bu sene olacağı konuşuluyordu. Söylentilerden sonra kulağımıza "Sonisphere Festivali" çalındı. Sonrasında Metallica'nın yanında bir de Slayer izleyebileceğimizi duyduk. Çoğu sitede Metallica ve Slayer ile beraber Antrax ve Mastodon sesleri yükseliyordu. Ama bugün metallica.com da gödüm okudum -yani kaynak sağlam- Hatta bir alıntıyı hemen buraya monteliyorum. "...Then June rolls around with more Sonisphere Festival dates as part of the "Big Four" - Metallica, Slayer, Megadeth and Anthrax all on one stage together for the first time ever, along with other special guests on select shows including Motorhead and Heaven and Hell.Then June rolls around with more Sonisphere Festival dates as part of the "Big Four" - Metallica, Slayer, Megadeth and Anthrax all on one stage together for the first time ever, along with other special guests on select shows including Motorhead and Heaven and Hell..."

Sonisphere Festivalinin 25-27 Haziran arasında olması planlandığını söyleyebilirim. İnanmayanlar buraya---> www.sonispherefestivals.com

Yanlız son açıklanan resmi bilgilere göre, Metallica ve Slayer ile ayne sahneyi Rammstein ve Iggy Pop paylaşacak.

Bu arada Haziranda Eric Clapton'ın gelme olasılığı da var. Beni en çok heyecanlandıran hadiselerden biriside bu. Daha fazla gelişme olursa buradan yazarım ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder